Na maanden hard werken hebben de meisjes van de F1 hun eerste (zeer verdiende) overwinning van het seizoen binnen. Zaterdag 21 april mochten we uit tegen Bleiswijk meisjes F1 spelen die ons eerder al een keer thuis de baas waren. Met een heerlijk zonnetje startte de wedstrijd meteen goed. De teams waren goed aan elkaar gewaagd en zeker de eerste helft was erg spannend. Na een paar mooie aanvallen van Julie, Daniëla en Lieke, lukte het Lotte  om het eerste doelpunt te scoren voor Forescate. Anouk en Fiene zorgde ervoor dat de tegenstander niet veel over de middenlijn kwam en Myrthe hield de ballen die op ons goal geschoten werden goed uit het doel. En zo gingen we met 0-1 de rust in.

Na rust hadden de meiden helemaal de smaak te pakken. Er werd goed overgespeeld en er waren  hele mooie aanvallen. Met hulp van Julie en Fiene in de spits zette Anouk de score al snel op 0-2, waarna Myrthe het stokje overnam en zelfs 3 keer wist te scoren. Ook volgde er nog een eigen doelpunt van de keeper van Bleiswijk. Lotte en Daniëla hielden de tegenstander ver van ons doel waardoor Lieke als keeper weinig te doen had. Maar de paar aanvallen op doel heeft ze zeer goed geweerd. Waardoor de eindstand een mooie 0-6 overwinning was.

Helaas kon Suzet er deze wedstrijd niet bij zijn, maar de volgende wedstrijd komt zij ons team weer versterken. Super goed gedaan meiden. We zijn trots op jullie! De coaches van MF1 (Robert en Bregje)