Bastiaan Weststrate (rechts) en Lodewijk Weststrate (links) met hun trainer Marcel Kokshoorn. Foto: pr
Voorschoten - Voorschoten is weer twee Nederlandse kampioenen rijker! De tennissende broers Bastiaan en Lodewijk Weststrate, spelend bij TV Forescate uit Voorschoten, wonnen afgelopen weekend in Hilversum Nederlandse titels in hun respectievelijke leeftijdscategorieën.
Bastiaan Weststrate won in de finale Jongens Enkel 13-14 jaar met 6-3, 6-3 van Freek van Donselaar. Lodewijk Weststrate won ook in 2 sets, overtuigend met 6-1, 6-1, van Stijn Pel.

Tennisvereniging Forescate is uiteraard enorm trots op de jongens. Eerder werd al de mini-baan naar de twee kampioenen vernoemd. Bijgevoegd een foto van Bastiaan (rechts) en Lodewijk (links) met hun trainer Marcel Kokshoorn.

Andere jeugdleden van Forescate deden het deze week ook goed. Op het Open Toernooi in Roomburg behaalden Jelle Bunnig de finale van jongens tot 12. In diezelfde categorie werden Riemer Bakker en Rogier van den Beld tweede in de dubbel. Lisanne Bunnig behaalde de 3e plek (eerste van de meisjes) in zowel de categorie groen en meisjes onder 12.

Ook in de zomer blijft Voorschoten dus een succesvol sportdorp!