Voorschoten - Voor de hervatting van de competitie op de eerste dag in maart speelde Forescate tegen MHC Zoetermeer. Forescate had een goede voorbereiding naar de tweede seizoenshelft en is vol vertrouwen.

Kansen waren er zowel voor Forescate als Zoetermeer. Vlak voor rust kwam Zoetermeer op voorsprong door een goede cornervariant, waar keeper Kevin Seegeren kansloos op was.

In de tweede helft toonde  Zoetermeer zich echter effectiever, met name in de strafcorners. Via een directe en wederom een variant was de tussenstand ineens 3-0. Forescate begon meer risico’s te nemen en hoger druk te zetten. Via twee counters liep Zoetermeer uit naar een 5-0 eindstand.

Komende zondag spelen Forescate Heren 1 en Dames 1 beiden thuis op sportpark Adegeest.